Tentoonstellingen

Vandaag in de wandelgangen van Sig in Gijzegem

Sig stelt de wandelgangen ter beschikking van kunstenaars (met of zonder handicap) die hun werk willen exposeren. We werken hiervoor ook samen met andere organisaties. Op die manier bereiken de kunstenaars onze deelnemers, op jaarbasis twee- tot drieduizend mensen. Daarnaast maken we dit aanbod ook bekend in Sig-mailings. Het gebruik van de ruimte is gratis en de tentoonstellingen zijn telkens twee maanden te bezichtigen. De tentoonstellingen zijn iedere werkdag te bezichtigen tussen 8.30 en 17 uur.

Bent u de volgende kunstenaar bij ons op bezoek?

>> Aanvragen lopen via Vanessa De Grauwe.
 

Nog tot eind oktober 2018

>> Fotografie dementie en orgaandonatie door Eric De Loof

Eric De Loof is een sociaal geëngageerde fotograaf, die het in beeld gebracht leven en werk van mensen benadert met de grootste empathie en respect. Hij doet dat vooral tijdens hun activiteiten, waarin kwetsbaarheid, betrokkenheid en ontzag de belangrijkste ingrediënten zijn; ze vormen dan ook ontegensprekelijk de rode draad doorheen de bezigheid (werk) van de fotograaf. De fotograaf treft ons door de warmte en de eerbied die hij toont voor zijn onderwerpen. In zijn reportages graaft hij zich geduldig een weg naar zijn onderwerp, zodat gaandeweg inzicht en verdieping groeien.

Foto’s te bekijken via onderstaande link:

http://nl.blurb.com/books/6222413-voorbij-het-ondenkbare
http://nl.blurb.com/b/8715627-hope-for-a-new-life

Ik hoop dat de mensen kunnen genieten van mijn fotowerk, en even stilstaan bij de problematiek van DEMENTIE en ORGAANDONATIE.

Bent u in de buurt van Sig in Gijzegem (Aalst)?
Beslist een bezoekje waard!

 

Stonden voordien in de kijker

>> Overzicht van voorbije tentoonstellingen

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 -