images

Publicaties

 

Een publicatie bestellen

 1. Ga bij 'publicaties' naar 'aanbod'.
  Online orders plaatsen is mogelijk via de knop bestellen (onderaan en bovenaan op elke detailpagina). Dit kan in het overzicht of op de detailpagina van de publicatie. Je krijgt een overzicht van jebestellingen en kunt hier nog wijzigingen in aanbrengen. Wens je meer dan 1 exemplaar van de publicatie? Dan kan je dit ook hier aangeven. 
   
 2. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendings- en handlingkosten. Deze worden automatisch verrekend tijdens de online bestelling (stap 2) en worden apart op de factuur vermeld. 
   
 3. Je ontvangt in uw mailbox een bevestigingsmail met betalingsinstructies en de factuur. Check ook je spamfolder! Zodra Sig de betaling van uw factuur heeft ontvangen, krijg je het bestelde pakket zo snel mogelijk toegestuurd.
   

Belangrijke opmerkingen

 • Uitzondering kerst- en nieuwjaarsperiode
  In deze vakantieperiode worden er geen bestelde publicaties verzonden.

 • Voor klanten uit Nederland: het leveringsadres mag geen 'postbus' zijn. Eerder werd in verschillende gevallen het pakket teruggestuurd.

 • Verkochte publicaties worden niet teruggenomen.
   
 • Geval van schade? Geef dit binnen de 7 werkdagen door aan Sig via bestellingen@sig-net.be. Nadien kunnen we niet meer instaan voor eventuele defecten/omruiling/...
  Belangrijk: stuur een foto van de beschadigde publicatie en verpakking.
   
 • Sig vzw is niet btw-plichtig.
CONTACTEER ONS