Tijdschrift

Bijblijven in uw vakgebied

Signaal
Significant voor de professionele hulpverlener (ISSN 07786026)

Sinds 1991 geeft Sig het tijdschrift SIGnaal uit. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een kwartaaltijdschrift met een ruim aanbod, relevant voor de praktijk van de revalidatie van personen met een beperking. Eind 2004 sloegen de redacties van SIGnaal en Significant, het elektronisch wetenschappelijk tijdschrift van Sig, de handen in elkaar. SIGnaal werd Signaal, met als ondertitel Significant voor de professionele hulpverlener. De redactie wil lezers informeren over actuele ontwikkelingen. Elk nummer zit boordevol informatie: artikels uit de klinische praktijk, onderzoeksartikels, literatuurstudies, interviews, verslagen van congressen, de rubrieken Forum, Wetenschap op de voet gevolgd, Recensies, Agenda, enz.

>> Wie zit er in de redactie?

Voor wie?

Werkt u als hulpverlener in de ambulante revalidatie, de leerlingenbegeleiding, het buitengewoon onderwijs, de gehandicaptensector? Of bent u als zelfstandige hulpverlener aan de slag? Dan weet u inderdaad nooit genoeg! Lees Signaal om bij te blijven.

Geïnteresseerd?

>> Inhoud van het laatste nummer
>> Proefartikels
>> Index van alle gepubliceerde artikels (downloadbaar vanaf 2006 t.e.m. de vorige jaargang)
>> Index van alle verschenen recensies

Een jaarabonnement kost 34 euro (jaargang 2018). U ontvangt hiervoor vier nummers (half maart, juni, september en december) van telkens ca. 60 bladzijden. Jaargangen lopen van 1 januari tot 31 december. Abonnementen worden automatisch verlengd als ze niet schriftelijk worden opgezegd vóór de nieuwe jaargang.

>> Abonnement op de huidige jaargang

Zelf een artikel indienen?

Bent u geïnteresseerd om zelf een bijdrage voor Signaal te schrijven? Hou dan rekening met deze auteursrichtlijnen. Voor meer info kunt u altijd terecht bij redactiesecretaris Geert Andries.

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140