images

Vorming Professionelen

 

# Cancellation terms in English here

# Hoe inschrijven?
# KMO-portefeuille
# De vorming is volzet, wat nu?
# Annulatievoorwaarden
# Annuleren vorming
# Afspraken en informatie
# Disclaimer

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een vorming gebeurt via de onze website op de pagina van de activiteit. Alle activiteiten vind je terug bij aanbod.

Een inschrijving is geldig en definitief zodra je een factuur heeft ontvangen. Ontving je geen factuur? Kijk eerst in uw spambox. Geen factuur te vinden? Stuur een e-mail naar info@sig-net.be.

 

Gebruik maken van de KMO-portefeuille

Ga naar de tab KMO-portfefeuille (naast inschrijvingsinfo) voor meer informatie en een handleiding voor de aanvraag.

 

De vorming is volzet, wat nu?

Is een vorming volzet, dan kan je jezelf inschrijven op de reservelijst via de knop inschrijven als reserve. Indien er een plaats vrij komt, nemen wij contact op met jou. 

Staan er genoeg deelnemers op de reservelijst? Dan is de kans groot de vorming hernomen wordt. Van zodra een nieuwe datum bekend is, wordt je op de hoogte gebracht via e-mail en krijg je even voorrang om in te schrijven.

 

Annulatievoorwaarden

Probeer in eerste instantie een plaatsvervanger te zoeken en laat dit weten aan het secretariaat. In dat geval zijn er geen kosten te betalen, ook niet als de activiteit kortbij zal plaatsvinden 

BELANGRIJK:
 • Annuleer je meer dan tien werkdagen voor de activiteit? 
  Dan rekent Sig 13 euro administratiekosten per ingeschreven deelnemer aan. Het restbedrag van de inschrijving betaalt Sig terug.
   
 • Annuleer je binnen de tien werkdagen vóór aanvang van de activiteit?
  Dan betalen wij je inschrijvingsgeld niet terug.
   
 • Wat in geval van overmacht?
  Probeer in eerste instantie een vervanger te zoeken en laat dit ook weten aan het secretariaat. Indien dit niet lukt, neem je contact op met het secretariaat.
   

Cancellation terms

Please try to find a substitute and let us know via e-mail. In that case, there are no fees to be paid, even if the activity is to take place shortly.

IMPORTANT:

 • What if you cancel more than ten working days before the event? 
  Then Sig will charge 13 euros for administration costs per registered participant. Sig will refund the remaining registration fee.
 • What if you cancel within ten working days before the activity?
  Then we will not refund your registration fee.
 • What in the event of a force majeure?
  In the first instance, try to find a replacement and let the us know. If this is not possible, please contact the us via e-mail.

 

Annuleren vorming

Sig behoudt zich echter wel het recht om de activiteit te annuleren als er te weinig deelnemers zijn. In dat geval storten wij je inschrijvingsgeld zo snel mogelijk terug.

 

Afspraken en informatie

 • Wij verwachten je zonder tegenbericht op de activiteit(en) waarvoor je bent ingeschreven. Alle praktische informatie met een routebeschrijving via Google maps vindt u op de website onder de betreffende activiteit.
 • Moeten we omwille van plaatsgebrek uitwijken naar een andere locatie, dan brengen we je hiervan persoonlijk en tijdig op de hoogte.
 • Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de onderstaande annulatievoorwaarden.

 

Disclaimer

Sig is niet verantwoordelijk voor materiële, lichamelijke of andere schade van deelnemers, tenzij wij aansprakelijk zijn.

De locatie voor deze activiteiten is fysiek toegankelijk. Eventuele hulpmiddelen voor mensen met een beperking worden op aanvraag voorzien. Dank bij voorbaat om ons tijdig te verwittigen via info@sig-net.be.

 

CONTACTEER ONS