Masterclass Dynamische Principes van Motorisch Leren

Thema
Spraak en taal
Type Workshop
Code 037
Wanneer 07/05/2024
Uur 09:00u tot 17:15u
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 335,00 - € 335,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 08/04/2024
Aantal uren vorming 7,25u
Professionele vorming

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Trefwoorden

Motorisch leren / spraakmotoriek en -therapie
 

Inhoud

‘Motorisch leren’ kijkt naar de processen die betrokken zijn in de verwerving van motorische vaardigheden en de variabelen die dit ondersteunen of juist tegengaan. Hoe leren mensen vaardigheden en wat maakt sommige vaardigheden moeilijker dan andere?

Tijdens deze uitgebreide dagvullende workshop wordt het dynamische proces van motorisch leren vertaald naar spraak en wordt dit belicht en ervaren vanuit zowel de theorie als de praktijk.

Deze vorming wordt georganiseerd in samenwerking met Idealogo Academy
 

Door wie?

Melissa Krommedam-Wiegertjes is logopedist, Master Special Educational Needs en hogeschooldocent. Daarnaast heeft zij een ruime ervaring opgedaan in het speciaal (buitengewoon) onderwijs, ziekenhuis en in de zorg voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Melissa werkt als logopedist en autismedeskundige binnen de vroegbehandeling van de Koninklijke Kentalis. Ze geeft ook les aan de Opleiding Logopedie te Utrecht, het Kentalis Leerhuis en de ideaLOGO Academy.

Karin Brinkmann is logopedist, trainer/docent en mentor. Ze heeft 25 jaar een logopedische praktijk gehad in Eindhoven. Daarmee is ze in 2016 gestopt om zich toe te leggen op het geven van lezingen, cursussen en workshops, gericht op sensorische informatieverwerking en op spraakmotorische problemen. Karin is in 1998 begonnen als docent bij het cursusinsituut ‘Anders Kijken naar Kinderen (AKK)’ in Leiden en is sinds 2008 daarnaast docent voor het ‘PROMPT Institute’, gevestigd in Santa Fe (VS).

Deze workshop wordt georganiseerd samen met Idealogo Academy

Voor wie?

Logopedisten
 

Over wie?

3 - 12 jaar
 

Praktisch

Documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.

Maximum 17 deelnemers

Op zoek naar meer achtergrondinformatie rond spraak en taal? Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS