Sig Gijzegem

Adres Pachthofstraat 1
9308 Gijzegem - Aalst

Sig is gehuisvest in het centrum van Gijzegem in een voormalig kloostergebouw op de hoek van de Pachthofstraat en de Steenweg naar Oudegem. Ons adres is: Sig vzw, Pachthofstaat 1, 9308 Gijzegem (Aalst).

>> Een woordje uitleg
>> Situering en  bereikbaarheid
>> Parkeren in Gijzegem (nieuw ondergrondse parking)
>> Nieuw onthaal
>> Werken op de ring rond Aalst


Een woordje uitleg

Ons gebouw in Gijzegem deed in het verleden dienst als klooster. Het werd ondertussen volledig gerenoveerd en aangepast tot een eigentijdse en stijlvolle werkplek met bureaus, vergader- en vormingslokalen. Het is een mooi voorbeeld van hoe historisch erfgoed een nieuwe bestemming kan krijgen. Op dezelfde site zijn verder een basisschool, een secundaire school en een woonzorgcentrum gevestigd.
 

Bereikbaarheid

Gijzegem is gelegen langs de gewestweg tussen Aalst en Dendermonde. De E40 Gent-Brussel ligt op 12 km afstand. Er is een vlotte verbinding met trein en bus Lijn 57 (Aalst-Dendermonde)

>> Download de info over bereikbaarheid met openbaar vervoer 
>> Download de routebeschrijving met de wagen 
 

Parkeren in Gijzegem

Nieuw: parkeren in ondergrondse parking
Het is vanaf nu mogelijk om (voorlopig) gratis te parkeren in de ondergrondse parking van het woonzorgcentrum Aqua Vitae. Zie P1 op onderstaande kaart bij andere parkings in de buurt.

Waar kan je deze vinden en hoe maak je er gebruik van?
Lees hier alle info

Andere parkings in de buurt

De tweede parking is die van de Sint-Vincentiusschool en ligt op 300m van Sig in de Pachthofstraat 10. Zie P2 op de kaart. 
Let op: deze mag u enkel gebruiken tijdens schoolvakanties.

Twee kleinere parkings kan u vinden in de Meirweg en de Neeroflaan (aan de kerk), ook op enkele honderden meter van Sig.

Nieuw onthaal

Daarnaast is het onthaal verplaatst naar 'de Foyer'. Deze is het makkelijkst te bereiken via de binnenkoer (2) van Sig en het WZC. De doorgang bevindt zich tussen de school SVI Gijzegem (4) en de serviceflats van WZC Aqua Vitae (3). Het is nog steeds mogelijk Sig te betreden via de hoofdingang (1) (pachthofstraat 1) maar dan moet u gewoon doorstappen tot in de Foyer. Meer info vindt u in dit document vanaf puntje 3.

Werken op de ring rond Aalst

Als u via de E40 komt (afslag Aalst) dan kunt u de tunnel van de Ring rond Aalst inrijden en ondervindt u geen hinder. Het rondpunt is vanaf 15/1 helemaal afgesloten en gaat pas in mei 2019 terug open. Kijk even op onderstaande website om zoveel mogelijk hinder te vermijden.

Alle info kan u vinden op http://www.ringaalst.be
Hier vindt u de huidige verkeerswijzigingen.
Alternatieve routes kan u hier downloaden.

Sig richting Brussel

Sig richting Gent en West-Vlaanderen

CONTACTEER ONS