Signaal Digitaal Webinar - VRAAG het AAN ... Annemie Desoete over leerstoornissen

Nieuwe online interview-rubriek van het digitale tijdschrift van Sig
Thema
Leerstoornis
Type Webinar
Code 214
Wanneer 13/12/2022
Uur 19:30u tot 21:00u
Waar Online
Prijs € 29,00 - € 29,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 12/12/2022
Aantal uren vorming 2,00u
Professionele vorming

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Nieuwe interview-rubriek in het digitale tijdschrift van Sig: VRAAG het AAN ...

Sinds twee jaar heeft Signaal Digitaal een stevige online reputatie uitgebouwd. Telkens weer vinden vele geïnteresseerden de weg naar de avond-webinars. Artikels vormen de basis voor een interactief online gebeuren. "Een passend alternatief in deze tijd", zo noemen tevreden volgers het. 

Bij wijze van afwisseling heeft de redactie een nieuwe rubriek bedacht voor Signaal Digitaal, namelijk VRAAG het AAN ... De content wordt deze keer gegenereerd via een online interview. En de vragen kan je vooraf zelf stellen, via een interactieve website.

De eerste editie is voorzien op dinsdagavond 13 december (om 19:30). Onze gast is Annemie Desoete, gewoon hoogleraar (UGent) met veel ervaring in onderzoek naar leerstoornissen (dyscalculie, dyslexie) en docent aan de Arteveldehogeschool.

Gezocht ... vragen!

Onderzoek of behandel jij kinderen met dyslexie, dyscalculie, enz.? Dan heb je ongetwijfeld wel momenten waarop je denkt: Hoe zou ik dit nu best kunnen aanpakken? Zou hier al onderzoek naar verricht zijn? Wat met de vroege kenmerken van kinderen met (complexe) leerstoornissen? Zijn er 'voorspellers' op jonge leeftijd?

Heb jij een vraag aan Annemie Desoete? Stel ze in de interactieve website Wooclap of like de vragen van anderen, zodat die hoger in het lijstje komen. De redactie maakt dan een selectie van vragen die we zullen stellen aan onze gast op 13 december a.s.

De antwoorden op de vragen verneem je tijdens het interview. Schrijf je dus in voor het webinar. Nee, je bent niet verplicht om vooraf een vraag te stellen. Welkom ben je sowieso. En geen nood, interactie en vraagstelling op de avond zelf is ook mogelijk!

Omdat Signaal Digitaal een tijdschrift is, wordt het het interview uiteraard ook uitgeschreven en nadien als volwaardig artikel aan de deelnemers bezorgd. Dit artikel is later ook online beschikbaar voor wie het webinar gemist heeft.

 

LET OP: Sig-participanten (meer info over participantschap) kunnen jaarlijks 2 deelnemers gratis inschrijven voor webinars van Signaal Digitaal. Wens je als participant gebruik te maken van dit voordeel, schrijf de deelnemer(s) in kwestie dan in via een mailtje aan vanessa.de.grauwe@sig-net.be 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS