Terugkomdag PROMPT

Beperkt aantal plaatsen!
Thema
Spraak en taal
Type Workshop
Code 072
Wanneer 01/06/2023
Uur 09:30u tot 17:00u
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 167,00 - € 133,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 17/05/2023
Aantal uren vorming 6,50u
Professionele vorming

Deze vorming is geannuleerd.

Extra info

Trefwoorden

Spraakstoornissen / logopedie / therapiemethode

 

Inhoud

Tijdens deze terugkomdag worden de Motor Speech Hierarchy en de vier niveaus van PROMPT herhaald. Het invullen van de Speech Analysis Observation, het opstellen van een behandelplan en het opzetten van een sessie wordt geoefend aan de hand van een casus.

Er zal extra aandacht besteed worden aan het oefenen van de PROMPT-techniek. Dit is zeker interessant voor logopedisten die de basiscursus PROMPT online hebben gevolgd.


 

Door wie?

Sabine Verhemeldonck
Logopedist

Sabine is al meer dan 20 jaar werkzaam als logopedist in haar privépraktijk, met als specialisatie het behandelen van ernstige spraak- en taalproblemen en oro-myofunctionele problemen. In 2016 werd ze de eerste gecertificeerde PROMPT-therapeute in Vlaanderen. Sindsdien assisteerde zij al meermaals tijdens de basiscursus PROMPT en organiseert zij terugkomdagen en studiedagen rond PROMPT. Daarnaast startte zij in 2021 met Sterk Academy waarmee zij logopedisten coacht en trainingen en materialen voor logopedisten ontwikkelt.
 

Voor wie?

Uitsluitend logopedisten die minimaal de basiscursus PROMPT gevolgd hebben.
 

Over wie?

Alle leeftijden
 

Praktisch

Documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen

Maximum 14 deelnemers

Op zoek naar meer achtergrondinformatie rond spraak en taal? Neem gerust een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 09:00 tot 12:00, uitgezonderd woensdag).
Uitlenen is gratis.

 

 
Delen via social media

Deze vorming is geannuleerd.

CONTACTEER ONS