Terugkomdag PROMPT

Code 084
Thema
Spraak en taal
Type Workshop
Code 084
Wanneer 29/04/2022
Uur 09:30u tot 17:00u
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 138,00 - € 110,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 25/04/2022
Aantal uren vorming 6,50u
Professionele vorming

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

PRINT
Extra info

 

 

Trefwoorden

Spraakstoornissen / logopedie / therapiemethode

Inhoud

Tijdens deze terugkomdag worden de Motor Speech Hierarchy en de 4 niveaus van PROMPT herhaald. Het invullen van de Speech Analysis Observation, het opstellen van een behandelplan en het opzetten van een sessie wordt geoefend aan de hand van een casus.

Er zal extra aandacht besteed worden aan het oefenen van de PROMPT-techniek. Dit is zeker interessant voor logopedisten die de basiscursus PROMPT online hebben gevolgd.


 

Door wie?

Sabine Verhemeldonck
Logopedist

Sabine is al meer dan 20 jaar werkzaam als logopedist in haar privépraktijk, met als specialisatie het behandelen van lees- en spellingsproblemen, oro-myofunctionele problemen en ernstige spraak- en taalproblemen. In 2016 werd ze de eerste ‘Certified PROMPT Therapist’ in Vlaanderen. Daarnaast is ze ‘PROMPT Instructor Assistant’ tijdens de PROMPT Basiscursus en organiseert zij terugkomdagen en studiedagen rond PROMPT.
 

Voor wie?

Uitsluitend logopedisten die minimaal de basiscursus PROMPT gevolgd hebben. Deze terugkomdag is eveneens geschikt voor wie al eerder een terugkomdag of de vervolgcursus PROMPT volgde aangezien er nieuwe casuïstiek aan bod zal komen.
 

Over wie?

Alle leeftijden
 

Praktisch

Documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.


 

Delen

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS