Nog niet afgeschreven: webinars over schrijven door, met & voor mensen met NAH (webinar 4)

4. Digital Story Telling
Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Webinar
Code 280
Wanneer 13/12/2023
Uur 15:00u tot 16:30u
Waar Online
Prijs € 5,00 - € 5,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 12/12/2023
Aantal uren vorming 1,50u

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Sinds begin 2023 zijn we bij Sig gestart met een NAH-community, waar we mensen met NAH in hun kracht willen zetten en ten volle inschakelen in onze werking. Eén van de groepjes in de community wilde graag iets organiseren rond schrijven. Graag stellen we voor: ‘Nog niet afgeschreven’, een reeks van vier online activiteiten over schrijven door, met en voor mensen met NAH.

 

Inhoud webinar 4

Digital Story Telling 

Mijn naam is Nickie en ik wil jullie met behulp van mijn online webinar graag meenemen in de wereld van digital storytelling. Ikzelf ben al een tijdje actief in digital storytelling waarbij ik mijn leven met NAH onder andere online deel via mijn blog en sociale media. Het is een laagdrempelige manier om het van je af te schrijven én vaak geeft het je toegang tot een online community van lotgenoten. Want sharing = caring! 

Zou je graag met een online blog beginnen, maar je weet niet hoe? Zie je soms wel eens een persoonlijk verhaal in de vorm van een berichtje of video’tje passeren op sociale media en ben je nieuwsgierig naar meer?  Kortom: je hebt een basiskennis van digitale media en je wil dit graag inzetten om je persoonlijk verhaal te delen? Wel, dan kan ik jou met deze webinar misschien wel al een beetje meer op weg helpen.

Tijdens de webinar geef ik eerst een introductie over digital storytelling, nadien ga ik het hebben over bloggen, daarna zoom ik in op sociale media om ten slotte af te sluiten met algemene tips en nuttige tools die je kunnen helpen in het creëren van jouw digitale verhaal. Kijk jij mee?

 

Door wie?

Nickie Maes

 

Voor wie?

Maximum 10 deelnemers. Uitsluitend bedoeld voor personen met NAH. Studenten en professionelen kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.

 

ZOOM
Je kan dit webinar volgen via het platform Zoom. Na gratis inschrijving krijg je een e-mail met een link voor het webinar. Kreeg je op 12/12 om 14u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Geert Andries via geert.andries@sig-net.be 

 

Ook interesse voor de andere webinars van de reeks?

 

    

 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS