Nog niet afgeschreven: webinars over schrijven door, met & voor mensen met NAH (webinar 3)

3. Kettingschrijven als creatieve manier van schrijven
Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Webinar
Code 279
Wanneer 29/11/2023
Uur 15:00u tot 16:30u
Waar Online
Prijs € 5,00 - € 5,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 28/11/2023
Aantal uren vorming 1,50u

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Sinds begin 2023 zijn we bij Sig gestart met een NAH-community, waar we mensen met NAH in hun kracht willen zetten en ten volle inschakelen in onze werking. Eén van de groepjes in de community wilde graag iets organiseren rond schrijven. Graag stellen we voor: ‘Nog niet afgeschreven’, een reeks van vier online activiteiten over schrijven door, met en voor mensen met NAH.

 

Inhoud webinar 3

Kettingschrijven als creatieve manier van schrijven 

Al eens aan kettingschrijven gedaan? Hoe werkt het? Je schrijf in op een online platform, zoals bijvoorbeeld: https://docs.google.com/document/u/0/ 

Nodig vervolgens je deelgenoot uit om op datzelfde platform een of andere aanvulling te formuleren. De deelgenoot verwittigt jou van zijn of haar creatieve inbreng en vervolgens kan jij weer aan de slag voor een nieuwe zin of drie, of zelfs meerdere paragrafen. Op die manier neemt jullie verhaal mogelijk een compleet andere wending dan aanvankelijk gepland. Je beleeft er allebei vast veel plezier aan en breidt je schrijfgroep mogelijk uit tot meer dan twee kettingschrijvers. Met schrijven alleen nog niet bevredigd? Dan vind je vast een illustrator om er een kleurrijk verhaal van te maken.

 

Door wie?

Nadine Smet

 

Voor wie?

Maximum 10 deelnemers. Uitsluitend bedoeld voor personen met NAH. Studenten en professionelen kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.

 

ZOOM
Je kan dit webinar volgen via het platform Zoom. Na gratis inschrijving krijg je een e-mail met een link voor het webinar. Kreeg je op 28/11 om 14u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Geert Andries via geert.andries@sig-net.be 

 

Ook interesse voor de andere webinars van de reeks?

 

    

 

 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS