Nog niet afgeschreven: webinars over schrijven door, met & voor mensen met NAH (webinar 2)

2. Vingeroefeningen in schrijven: aan de slag
Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Webinar
Code 278
Wanneer 21/11/2023
Uur 15:00u tot 16:30u
Waar Online
Prijs € 5,00 - € 5,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 20/11/2023
Aantal uren vorming 1,50u

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Sinds begin 2023 zijn we bij Sig gestart met een NAH-community, waar we mensen met NAH in hun kracht willen zetten en ten volle inschakelen in onze werking. Eén van de groepjes in de community wilde graag iets organiseren rond schrijven. Graag stellen we voor: ‘Nog niet afgeschreven’, een reeks van vier online activiteiten over schrijven door, met en voor mensen met NAH.

 

Inhoud webinar 2

Vingeroefeningen in schrijven: aan de slag 

Heb je zin gekregen om zelf aan het schrijven te slaan maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je wat koudwatervrees? Dan is deze workshop voor jou! Een klein begin, een eerste trede om te oefenen en af te tasten zonder druk. 

Je gaat aan de slag met verschillende invalshoeken, persoonsvormen en tijdsperspectief om zo een eigen stijl te vinden waarin de woorden vlotter kunnen stromen. Kleine vingeroefeningen, korte probeersels of een stukje herschrijven met een andere focus. Een boeiende ontdekkingstocht naar je eigen schrijfidentiteit.

 

Door wie?

Cis Vandaele

 

Voor wie?

Maximum 10 deelnemers. Uitsluitend bedoeld voor personen met NAH. Studenten en professionelen kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.

 

ZOOM
Je kan dit webinar volgen via het platform Zoom. Na gratis inschrijving krijg je een e-mail met een link voor het webinar. Kreeg je op 20/11 om 14u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Geert Andries via geert.andries@sig-net.be 

 

Ook interesse voor de andere webinars van de reeks?

 

    

 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS