Terugkomdag PROMPT

Code 084

Praktisch
Type activiteit: Workshop
Wanneer 04/12/2020
Uur 09:30 tot 17:00
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 138,00 - € 110,00 voor participanten
Info
Dit is een reductieprijs voor participanten. Vzw's uit de non-profit kunnen participant worden. In ruil voor een vast jaarlijks bedrag krijgen ze voordelen (o.a. reductie bij inschrijvingen). Meer info over participantschap vindt u bij OVER ONS
Doelgroep Professioneel
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 30/11/2020
Aantal uren vorming 6,5u
Ik schrijf me in

 

Afdrukbare fiche


 

Trefwoorden

Spraakstoornissen / logopedie / therapiemethode

 

Inhoud

Tijdens deze terugkomdag worden de Motor Speech Hierarchy en de 4 niveaus van PROMPT herhaald. Het invullen van de Speech Analysis Observation, het opstellen van een behandelplan en het opzetten van een sessie wordt geoefend aan de hand van 2 casussen.

Daarnaast wordt er voldoende tijd voorzien om te oefenen op de PROMPT-techniek.

Verder wordt er behandelmateriaal gedemonstreerd en is er ruimte om vragen te stellen.


 

Door wie?

Sabine Verhemeldonck
Logopediste

Sabine is al meer dan 20 jaar werkzaam als logopedist in haar privépraktijk, met als specialisatie het behandelen van lees- en spellingsproblemen, oro-myofunctionele problemen en ernstige spraak- en taalproblemen. In 2016 werd ze de eerste ‘Certified PROMPT Therapist’ in Vlaanderen. Daarnaast is ze ‘PROMPT Instructor Assistant’ tijdens de PROMPT Basiscursus en organiseert zij terugkomdagen en studiedagen rond PROMPT.
 

Voor wie?

Uitsluitend logopedisten die minimaal de basiscursus PROMPT gevolgd hebben. Deze terugkomdag is eveneens geschikt voor wie al eerder een terugkomdag of de vervolgcursus PROMPT volgde aangezien er nieuwe casuïstiek aan bod zal komen.
 

Over wie?

Alle leeftijden
 

Praktisch

Informatiemap, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.


 

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

Ik schrijf me in

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140