Teamcoaching voor leidinggevenden

2019/169

Praktisch
Type activiteit: Workshop
Wanneer 02/12/2019 - 03/12/2019
Uur 09:30 tot 16:30
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 370,00 - € 296,00 voor participanten
Info
Dit is een reductieprijs voor participanten. Vzw's uit de non-profit kunnen participant worden. In ruil voor een vast jaarlijks bedrag (608 euro in 2017) krijgen ze voordelen (o.a. reductie bij inschrijvingen). Meer info over participantschap vindt u bij OVER ONS
Doelgroep Professioneel
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 27/11/2019
Accreditering voor artsen werd aangevraagd
Aantal uren vorming 12u

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Afdrukbare fiche

Trefwoorden

Teamcoach / zelfsturing / leiderschap
 

Inhoud

We voorzien in een tweedaagse workshop waarin de rol van de leidinggevende in de dimensie van teamcoach ontwikkeld wordt. Er wordt dus verder gebouwd op de inzichten die in de vierdaagse workshop “Coachend leiderschap als fundament voor kwaliteitsvolle functionerings- & evaluatiegesprekken” reeds uitgewerkt werden.
 

Leidinggevenden zijn de cultuurdragers van een organisatie. De organisatiecultuur zal dus gestalte krijgen door het leiderschap dat wordt neergezet. Wil je een organisatie waar medewerkers zich effectief inzetten om de missie waar te maken, waar innovatie en ontwikkeling tot de standaard behoren, waar resultaten worden neergezet en cliënten en medewerkers de grootste PR worden van je organisatie… Dan heeft het zin om te investeren in leiderschap dat de missie-realiserende teams in hun kracht zet.
 

Hoe je leiderschap complementair ontwikkelt aan het team en hoe je een waardevolle coach voor het team wordt vormen de rode draad van deze opleiding.
 

Doorheen de opleiding worden ideeën, die beschreven worden in het boek “Zonder leiders geen zelfsturing” van Michel Rosius, verder uitgewerkt en toegepast op de eigen praktijk.
 

Door wie?

Michel Rosius
VOCA Training en Consult

Gegradueerde in de orthopedagogie, systeemtherapeut en gecertificeerd TMA-opleider

24 jaar actief in de Vlaamse welzijns- en gezondheidssector als hulpverlener en beleidsverantwoordelijke - vanaf 2008 als consultant bij VOCA Training en Consult - vooral actief rond thema’s als coaching, leidinggeven, communicatie en samenwerking - sinds 2017 eigen bedrijf Vocabis.
 

Voor wie?

Deze workshop is alleen bedoeld voor deelnemers die de vorming “Coachend leiderschap als fundament voor kwaliteitsvolle functionerings- & evaluatiegesprekken” gevolgd hebben.
 

Over wie?

n.v.t.
 

Praktisch

Informatiemap, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen
 

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140