Update - live activiteiten - draaiboek 'Samen sterk tegen corona'

Meer informatie

Update 3 juli 2020

Goed nieuws! Sig heeft de toestemming gekregen om weer live vormingsactiviteiten te organiseren voor professionele hulpverleners.

Wij bieden u dan ook graag een gevarieerd zomeraanbod van studiedagen en workshops aan (periode juli en augustus). Wat wij voordien ijscreme-sessies noemden, zijn nu anderhalvemeter-sessies geworden (met ijsje). Daarmee willen we uitdrukken dat uw gezondheid en veiligheid voorop staan! Zolang Covid-19 in het land is, stelt Sig alles in het werk om de geldende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en deelnemers, gastsprekers en medewerkers een veilige bijscholing te bieden (zie Draaiboek Samen sterk tegen corona, heropstart).

Kom je binnenkort met de wagen naar Sig? Gebruik dan de gratis ondergrondse parkeergarage van het woonzorgcentrum Aqua Vitae op de Robiano-site.

Let op! Omwille van preventieve redenen volg je, zo lang de coronaperiode duurt, een alternatieve route om de gebouwen van Sig te betreden. De lift en/of de trappenhal kan je dus niet gebruiken.

Hier vind je het filmpje.

Omdat we het aantal groepen willen beperken dat tegelijk in Sig Gijzegem aanwezig is, hebben we ervoor gekozen om het aanbod ook deels online te laten plaatsvinden. We konden al enkele keren online proefdraaien en de positieve reacties tonen aan dat ook dit volwaardige vorming is! Het verschil: u bent niet in Sig, maar comfortabel in 'uw kot'. Voor het ijsje gaat u dan natuurlijk zelf moeten zorgen ;-)

Sommige activiteiten waren in het voorjaar gepland en vonden een nieuwe datum in de zomer, andere activiteiten zijn hernemingen wegens groot succes of nieuwe onderwerpen. Mensen die al ingeschreven waren, krijgen absolute voorrang bij inschrijving. We beseffen dat het in deze tijden minder evident is om in te schrijven omdat u wellicht denkt: tja, gaat het wel doorgaan? Daarom hebben wij onze annulatievoorwaarden tijdelijk aangepast aan de situatie.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen voor de anderhalvemeter-sessies (overzichtsflyer). Met vragen kunt u voortaan weer elke dag bij ons terecht van 9 tot 17 uur.

Ondertussen is ook ons najaarsaanbod 2020 bekend. 

Alle geplande live vormingsactiviteiten voor breed publiek zijn nog uitgesteld. Uiteraard volgen we verdere ontwikkelingen nauwgezet op.

Zoals eerder al gezegd, is uitstel geen afstel. We werken hard om alle uitgestelde vorming opnieuw in te plannen en blijven uw betrouwbare partner in vorming. Uw inschrijving voor uitgestelde activiteiten blijft geldig. 
 

 
 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140