Toegang

Via de hoofdingang

Sig vzw, Pachthofstaat 1, 9308 Gijzegem (Aalst)

Deze ligt in de bocht van de pachthofstraat, herkenbaar aan het grote oranje bord met daarop 'Campus Robiano' (en in het klein 'Sig') en aan de grote naaldboom. Via de houten deur geraakt u binnen (zie foto bij een woordje uitleg):

Let op!

Er zijn drie organisaties die hetzelfde adres hebben:

  • Sig vzw
  • Woonzorgcentrum Aqua Vitae
  • Kloosterorde St. Vincentius

Via de binnenkoer

Deze kunt u bereiken op twee manieren:

A. Maakt u gebruik van de ondergrondse parking? Dan komt u via de lift uit op de binnenkoer van het woonzorgcentrum. Volg 'Sig' op de oranje pijlen en u komt uit op een blauwe, glazen deur. Het oude logo van Sig staat in het groot afgebeeld.

B. De privéweg aan de overdekte fietsenstalling tussen de gebouwen van de school SVI Gijzegem (pachthofstraat 3) en de serviceflats van WZC Aqua Vitae (pachthofstraat 1). Deze weg loopt door tot de binnenkoer die tussen onze gebouwen en die van WZC Aqua Vitae ligt.

Locatie & Route

Auto / openbaar vervoer

Gijzegem is gelegen langs de gewestweg tussen Aalst en Dendermonde. De E40 Gent-Brussel ligt op 12 km afstand. Er is een vlotte verbinding met trein en bus Lijn 57 (Aalst-Dendermonde)

>> Download de info over bereikbaarheid met openbaar vervoer

>> Download de routebeschrijving met de wagen

Parkeren

Ondergrondse parking

U kunt (voorlopig) gratis parkeren in de ondergrondse parking van woonzorgcentrum Aqua Vitae. Deze is gelegen in de Gravin de Robianostraat. Zie P1 op de kaart. Dit is de beste manier om zo dicht mogelijk te parkeren. Lees alle info hier.

 

Andere parkings in de buurt

De tweede parking is die van de Sint-Vincentiusschool en ligt op 300m van Sig in de Pachthofstraat 10. Zie P2 op de kaart. Let op: deze mag u enkel gebruiken tijdens schoolvakanties.

Twee kleinere parkings vindt u in de Meirweg en de Neerhoflaan (aan de kerk), ook op enkele honderden meters van Sig dus minder handig.

 

Onthaal

Het onthaal bevindt zich nu in 'de Foyer'. Deze is het makkelijkst te bereiken via de binnenkoer (2) van Sig en het WZC. De doorgang bevindt zich tussen de school SVI Gijzegem (4) en de serviceflats van WZC Aqua Vitae (3).

Het is nog steeds mogelijk Sig te betreden via de hoofdingang (1) (Pachthofstraat 1), dan wandelt u tot in de Foyer. Meer info vindt u in dit document vanaf puntje 3.

Wegenwerken

Goed nieuws! De werken aan de Ring rond Aalst zijn afgerond!

Alle info kan u vinden op http://www.ringaalst.be

 

Carpoolen

 

Denk aan de natuur (en uw portefeuille) door te carpoolen naar een vorming van Sig. Dat kan makkelijk via carpool.be. Geef aan waar en wanneer u wil vertrekken, en waar u naartoe wil (bv. Gent > Gijzegem).

CONTACTEER ONS