Intervisiewerkgroep PROMPT

Code 417
Thema
Algemeen
Type Werkgroep
Code 417
Wanneer 27/09/2024
Uur 09:30u tot 12:00u
Waar Zowel online als live
Prijs € 139,00 - € 84,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 09/09/2024
Aantal uren vorming 16,00u
Professionele vorming
Inschrijven
Extra info

Doelstelling

In deze werkgroep steken logopedisten, die zich verder willen verdiepen in PROMPT, de koppen bij elkaar om samen met en van elkaar te leren. Via intervisie willen we komen tot:

  • Meer inzicht in de theorie
  • Een betere beheersing van de techniek
  • De informatie uit de cursus(sen) verbinden aan zelf ingebrachte casussen
  • Relevante literatuur bespreken

We zijn ervan overtuigd dat dit alles de kwaliteit van onze PROMPT-behandelingen ten goede zal komen. Hierdoor zullen we met meer zelfvertrouwen bij onze eigen cliënten aan de slag kunnen gaan met PROMPT.

 

Doelgroep

Logopedisten die minimaal de driedaagse Basiscursus PROMPT (Prompts for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets) gevolgd hebben. We vragen om ons de nodige certificaten van de gevolgde cursus(sen) te bezorgen. Er is geen minimum beheersingsniveau aan deze intervisie werkgroep gekoppeld, dus mocht je kennis of je techniek zijn weggezakt biedt deze werkgroep een mooie kans om alles weer op te frissen. Er wordt wel een actieve inbreng verwacht van de deelnemers. Ze engageren zich om ervaringen uit te wisselen, informatie op te zoeken, gevalsbesprekingen naar voor te brengen en informatie over interessante therapiematerialen te delen.

 

Voor meer info, contacteer de inhoudelijke coördinatoren.

Nieuwe deelnemers zijn welkom.

 

Inhoudelijke coördinatie

Hilde Oris, logopediste, CAR Carrewiel, Turnhout

Lotte De Cremer, logopediste, Logopediepraktijk Lotte De Cremer, Erpe -Mere

 

Wanneer

De bijeenkomsten worden zowel online als live gehouden.  De datum van de eerste vergadering ligt vast, de andere data worden vastgelegd tijdens de eerste vergadering. De data zullen op wisselende werkdagen gepland worden. We komen 3 keer per jaar samen, waarvan eenmaal online, eenmaal in het Sig en eenmaal in een CAR. De data van de tweede en derde bijeenkomst, alsook de externe locatie van een CAR worden in samenspraak met de deelnemers bepaald.

Vrijdag 27/09/2024 (online)

9u30  – 12u00

Bijeenkomst 2 (Externe locatie)

9u00 – 16u00

Bijeenkomst 3 (Sig Gijzegem)

9u00 – 16u00

 

 
Delen via social media
Inschrijven
CONTACTEER ONS