De ontwikkeling van een ICF core set voor blinden en slechtzienden

Thema's
ICF
Gehoor - Zien
Type Webinar
Code 179
Wanneer 13/12/2023
Uur 09:30u tot 11:30u
Waar Online
Prijs € 37,00 - € 32,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 29/11/2023
Aantal uren vorming 2,00u
Professionele vorming

Deze vorming is geannuleerd.

Extra info

Trefwoorden

ICF / biopsychosociaal redeneren / blinden en slechtzienden
 

Inhoud

Het wegvallen van de visus zorgt voor heel wat problemen en beperkingen binnen verschillende levensdomeinen (oa mobiliteit, activiteiten en vrije tijd). Vaak is de volledige ICF met zijn 1400 categorieën te uitgebreid om gebruikt te worden in deze specifieke situatie. Om hierop een antwoord te geven kan er gebruik gemaakt worden van een ICF core set. Op vandaag zijn er 34 beschikbaar die we graag uitbreiden met deze voor visus. Tijdens dit webinar bekijken we hoe een core set tot stand kan komen, wat de meerwaarde is en hoe deze in de praktijk gebruikt kan worden.
 

Door wie?

Lorenzo Billiet, adjunct directeur klantgerichte processen bij Blindenzorg Licht en Liefde en onderzoeker bij Universitair medisch centrum Amsterdam en Universiteit Gent
 

Voor wie?

Artsen, paramedici, kinesitherapeuten, psychologen, (ortho)pedagogen, verpleegkundigen, leidinggevenden en coördinatoren werkzaam in het onderwijs, de welzijns- of gezondheidszorg, of de sector arbeidsintegratie of de hierbij betrokken overheden
 

Praktisch

Documentatie en hosting door Sig-medewerker inbegrepen.
 

ZOOM

Je volgt dit webinar via het platform Zoom. Je krijgt op 12/12 een e-mail met een link naar het webinar en wat praktische informatie. Kreeg je op 12/12 om 14 uur nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met ons via info@sig-net.be.
 

Op zoek naar meer achtergrondinformatie rond ICF? Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media

Deze vorming is geannuleerd.

CONTACTEER ONS