ICF en het biopsychosociale model: Afstemming tussen ouders en team: 1 kind, 1 team, 1 plan

Thema
ICF
Type Webinar
Code 147
Wanneer 20/10/2023
Uur 09:30u tot 11:30u
Waar Online
Prijs € 37,00 - € 32,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 09/10/2023
Aantal uren vorming 2,00u
Professionele vorming

Deze vorming is geannuleerd.

Extra info

Trefwoorden

ICF / biopsychosociaal redeneren / beeldvormend/diagnostisch kader
 

Inhoud

Samen inventariseren we good practices m.b.t. de samenwerking met ouders voor elk van de verschillende fases van de revalidatiecyclus. Samen op pad gaan met ouders begint van bij de eerste kennismaking in het centrum (of aan de telefoon). We bekijken hoe we aan de hand van het ICF/BPSM ouders betrekken tijdens onderzoek en behandeling. We bepalen waar de afstemming tussen de ouders en het team om draait. We vertalen samen hulpvragen in onderhandelde behandeldoelen. We leren actief samen met hen aan de slag te gaan bij het bereiken en evalueren van die doelen. We bekijken ook hoe ze nadien verder kunnen zonder onze hulp. Samen met ouders onderweg dus...!
 

Door wie?

Lien Van Evercooren
Psycholoog, coördinator vroegbehandeling en ICF, CAR Sint-Niklaas
 

Voor wie?

Artsen, paramedici, kinesitherapeuten, psychologen, (ortho)pedagogen, verpleegkundigen, leidinggevenden en coördinatoren werkzaam in het onderwijs, de welzijns- of gezondheidszorg, of de sector arbeidsintegratie of de hiedaarbij betrokken overheden.
 

Praktisch

Documentatie en hosting door Sig-medewerker inbegrepen.
 

ZOOM

Je volgt dit webinar via het platform Zoom. Je krijgt op 19/10 een e-mail met een link naar het webinar en wat praktische informatie. Kreeg je op 19/10 om 14 uur nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met ons via info@sig-net.be.
 

Op zoek naar meer achtergrondinformatie rond ICF? Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media

Deze vorming is geannuleerd.

CONTACTEER ONS