Ontdek je talent als logopedist(e)

Thema's
Algemeen
Spraak en taal
Type Workshop
Code 152
Wanneer 19/10/2023
Uur 09:00u tot 16:00u
Waar Online
Prijs € 166,00 - € 133,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 05/10/2023
Aantal uren vorming 6,00u
Professionele vorming

Deze vorming is geannuleerd.

Extra info

Trefwoorden

Talenten / logopedie
 

Inhoud

Iedereen heeft talent.

En interessanter nog: onderzoek toont aan dat wie zijn talenten dagelijks inzet op het werk of thuis op verschillende vlakken ‘floreert’. Door een groter gevoel van tevredenheid bijvoorbeeld, door meer energie en engagement bij taken en activiteiten en door een sterker gevoel van voldoening. Bovendien blijkt het kennen en benutten van talenten krachtig te zijn in leerprocessen, mensen te beschermen tegen burn-out en hun algemeen welbevinden te verhogen.

Genoeg redenen dus om zowel je eigen talenten als die van de mensen en de kinderen om je heen goed in beeld te brengen én bewuster in te zetten of te stimuleren.

Zo'n proces werkt van binnen naar buiten: het begint bij jezelf. Hoe meer jij zelf in je talent staat, hoe beter je ook anderen kan stimuleren om dat te doen.

Tijdens deze interactieve online workshop leer je jouw talenten kennen en benoemen. Je leert ook in welke omgeving en onder welke omstandigheden jouw talenten het best tot hun recht komen. Het kennen van je eigen talenten en die van je medecursisten, zorgt er bovendien voor dat je beter wordt in het herkennen van talent bij anderen.

Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van wat talent is (en wat het niet is), met helder zicht op je eigen talenten en hoe je die krachtiger kan inzetten én met een uitgebreide talentenwoordenschat. Genoeg inzicht en handvaten dus om in de toekomst talenten te spotten bij jezelf en bij de mensen om je heen. En om zo in je eigen leven en werk effectiever te waarderen en te vergroten wat er goed gaat.
 

Door wie?

Anke Van Oevelen

Logopediste - docent Thomas More - loopbaancoach - freelance lesgever
Het Groeiatelier Vremde - www.hetgroeiatelier.be
 

Voor wie?

Logopedisten
 

Over wie?

n.v.t.
 

Praktisch

Documentatie en hosting door Sig-medewerker inbegrepen.

Uurregeling van de dag:

  • 9.00 - 10.15 uur
  • pauze
  • 10.30 - 12.00 uur
  • pauze
  • 13.00 - 14.15 uur
  • pauze
  • 14.30 - 16.00 uur

Maximum 14 deelnemers

Je volgt deze online workshop via het platform Zoom. Je krijgt op 18/10 een e-mail met een link naar de online workshop en wat praktische informatie. Kreeg je op 18/10 om 14 uur nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met ons via info@sig-net.be.

Op zoek naar meer achtergrondinformatie? Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media

Deze vorming is geannuleerd.

CONTACTEER ONS