SpraakKlankOnderzoek (SKO) voor gebruikers met (enige) ervaring

Thema
Spraak en taal
Type Webinar
Code 069
Wanneer 16/10/2023
Uur 19:30u tot 21:30u
Waar Online
Prijs € 37,00 - € 32,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 13/10/2023
Aantal uren vorming 2,00u
Professionele vorming

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Trefwoorden

Spraakklankstoornissen / "articulatie" / onderzoek
 

Inhoud

Het SpraakKlankOnderzoek (SKO) is een computerondersteunde test met een geautomatiseerde fonologische en fonetische resultatenverwerking. De online test is geïntegreerd in het e-health platform ASISTO en werkt met een licentiesysteem en een credit per afname. Het SKO bestaat uit een basisonderzoek en enkele extra modules, waaronder een diadochokinese- en inconsistentietest. Sinds januari 2022 staat de test op de limitatieve lijst van het Riziv. Het SKO wordt ondertussen door veel logopedisten gebruikt.

Dit webinar wil gebruikers van het SKO met enige ervaring veel praktische tips geven over de afname van de verschillende SKO-modules, over het interpreteren van het verslag, over het bepalen van therapiedoelstellingen, enz. De deelnemers kunnen in kleine digitale groepjes aan de slag gaan. Nadien is er ruimte voor vragen.
 

Door wie?

Joris VanopstalIngrid Herreman (CAR ’t Vlot) en Jente Verbesselt (KULeuven), allen lid van de SKO-werkgroep, waarin alle opleidingen logopedie in Vlaanderen vertegenwoordigd zijn.
 

Voor wie?

Logopedisten met (enige) ervaring in het gebruik van het SKO.
Minimum 10, maximum 30.
 

Over wie?

2;6 - 8;0 jaar
 

Praktisch

Documentatie en hosting door Sig-medewerker inbegrepen.

Zoom

Je volgt dit webinar via het platform Zoom. Je krijgt op 16/10 een e-mail met een link en wat praktische informatie. Kreeg je op 16/10 om 14 uur nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met ons via info@sig-net.be.
 

Op zoek naar meer achtergrondinformatie rond spraak en taal? Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS