Hersenletsel-café: Wat kan de mutualiteit voor mij betekenen?

Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Hersenletsel-café
Code 257
Wanneer 26/09/2023
Uur 14:00u tot 16:30u
Waar De Sleedoorn Hooglede
Prijs € 0,00
Uiterste inschrijvingsdatum 26/09/2023
Aantal uren vorming 2,50u
Vorming voor Breed Publiek

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Wat is een hersenletsel café?

Het opzet van de hersenletsel-cafés is laagdrempelig. Een hersenletsel-café is een ideale gelegenheid waar mensen met een hersenletsel en hun netwerk, anderen kunnen ontmoeten in een rustige omgeving. Gezelligheid, gesprek en ontmoeting staan voorop. 

Elk hersenletsel-café legt eigen accenten: het uitnodigen van een spreker, een workshop, een uitstap of gewoon gezellig samenzijn.

Inhoud

Sofie Bryon, dienst maatschappelijk werk, van het ziekenfonds CM komt toelichten welke de wettelijke opdracht is van alle ziekenfondsen.

Daarnaast wordt er een beeld gegeven van de bijkomende ondersteuningsmogelijkheden voor mensen met beperkingen. Denk aan ondersteuning bij vervoer, ondersteuning bij aanvragen Federale en Vlaamse diensten, aanvragen van premies, …

Zoals meestal zijn het vooral de praktische vragen van de aanwezigen en het delen van ervaringen die een bijeenkomst interessant en zinvol maken. Jouw vragen zijn meer dan welkom.

Voor wie?

Deze namiddag is voor iedereen die interesse heeft in het thema NAH. De activiteit richt zich tot mensen met een niet aangeboren hersenletsel, mantelzorgers en alle geïnteresseerden. De toegang is gratis.

 

 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS