Hersenletsel-café: Getuigenissen over lotgenotencontact, hoe ervaar ik NAH en de werkwijzen van een lichaamsgericht therapeut?

Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Hersenletsel-café
Code 253
Wanneer 11/10/2023
Uur 13:00u tot 16:00u
Waar OTL Herent
Prijs € 0,00
Uiterste inschrijvingsdatum 11/10/2023
Aantal uren vorming 2,00u
Vorming voor Breed Publiek

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

Extra info

Wat is een hersenletsel café?

Het opzet van de hersenletsel-cafés is laagdrempelig. Een hersenletsel-café is een ideale gelegenheid waar mensen met een hersenletsel en hun netwerk, anderen kunnen ontmoeten in een rustige omgeving. Gezelligheid, gesprek en ontmoeting staan voorop. 

Elk hersenletsel-café legt eigen accenten: het uitnodigen van een spreker, een workshop, een uitstap of gewoon gezellig samenzijn.

Inhoud

Gaella Cuypers is verantwoordelijke van het lotgenotencontact CVA. Zij geeft graag wat uitleg over de werking. Stijn Geerinck heeft NAH en schreef een boek 'tussen Hoop en Hersenletsel', hij vertelt graag zijn verhaal. Laurence De Clerck is lichaamsgericht therapeut, zij vertelt wat ze voor jou als persoon met NAH kan betekenen. Tussendoor kan je ook nog genieten van een stoelmassage.

Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in het thema NAH (niet-aangeboren hersenletsel). We richten ons in eerste instantie naar personen met NAH en hun omgeving.

In samenwerking met

 

 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS