Napraten over Hersenletsel TeeVee - Hobby's: de sleutel van je (nieuw) sociaal netwerk

Online hersenletsel-café
Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Hersenletsel-café
Code 217
Wanneer 21/03/2023
Uur 19:00u tot 20:00u
Waar Online
Prijs € 0,00
Uiterste inschrijvingsdatum 21/03/2023
Aantal uren vorming 1,00u
Vorming voor Breed Publiek
Inschrijven
Extra info

Wat is een hersenletsel café?

Het opzet van de hersenletsel-cafés is laagdrempelig. Een hersenletsel-café is een ideale gelegenheid waar mensen met een hersenletsel en hun netwerk, anderen kunnen ontmoeten in een rustige omgeving. Gezelligheid, gesprek en ontmoeting staan voorop.
 

Inhoud

Heb je de laatste aflevering van Hersenletsel TeeVee gezien? Je kan ze hier nog altijd bekijken!

Had je bij het kijken vragen of bedenkingen? Of wil je graag ook eens je verhaal doen onder lotgenoten over dit thema? Je hoeft je niet te verplaatsen om naar dit café te komen. Gewoon even achter je scherm van je laptop of gsm plaatsnemen en meevolgen!

Dit online hersenletselcafé is een gezellig moment om na te praten over de uitzending van Hersenletsel TeeVee over het thema: Hobby's: de sleutel naar je (nieuw) sociaal netwerk.

Dr. Dirk Liessens en Mieke Claes zijn zeker van de partij. We hopen ook de getuigen uit onze drie reportages mee rond de digitale tafel te krijgen: Catherine De Maesschalck, Dirk Van Wynsberghen en Stijn Geerinck. Geert Andries en Johan Engels van Sig proberen het informele gesprek in goede banen te leiden.

Iedereen welkom! 

 

Interesse?

Inschrijven kan via deze webpagina. Het is helemaal gratis!

Vragen? Meer info bij geert.andries@sig-net.be  

 

ZOOM
Je kan dit online Hersenletsel-café volgen via het platform Zoom. Na gratis inschrijving krijg je een e-mail met een link voor het café. Kreeg je op 21/3 om 14u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Geert Andries via geert.andries@sig-net.be 

 

 
Delen via social media

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken.

CONTACTEER ONS