Hoe coach ik kinderen en jongeren met faalangst naar meer zelfvertrouwen?

Code 047

Praktisch
Type activiteit: Workshop
Wanneer 22/04/2021 - 01/06/2021
Uur 09:00 tot 16:00
Waar Online
Prijs € 286,00 - € 230,00 voor participanten
Info
Dit is een reductieprijs voor participanten. Vzw's uit de non-profit kunnen participant worden. In ruil voor een vast jaarlijks bedrag krijgen ze voordelen (o.a. reductie bij inschrijvingen). Meer info over participantschap vindt u bij OVER ONS
Doelgroep Professioneel
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 21/04/2021
Aantal uren vorming 12u

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Trefwoorden

Faalangst / zelfvertrouwen / oplossingsgericht coachen
 

Inhoud

Tijdens deze tweedaagse workshop leer je hoe je jongeren op een oplossingsgerichte manier succesvol kan coachen van faalangst naar meer zelfvertrouwen.
 

Naast theorie en talrijke praktijkvoorbeelden van de docent, krijgen de deelnemers de kans om aan de hand van praktische oefeningen, de coachingsvaardigheden in de aanpak van faalangst in de vingers te krijgen.  Je mag veel inspiratie, een oplossingsgerichte leidraad voor een krachtgerichte faalangstaanpak, inoefening en uitwisseling verwachten.
 

Tussen de twee opleidingsdagen door kan je aan de slag met het kader en de technieken om zo de oplossingsgerichte coaching omtrent faalangst stap voor stap verder in de vingers te krijgen.
 

De docent werkt zelf voornamelijk met jongeren, studenten en volwassenen. De aanpak kan ook toegepast worden bij lagereschoolkinderen.

 

Door wie?

Heleen Gadeyne
Zelfstandig psycholoog en oplossingsgericht therapeut


Heleen werkte 9 jaar als psycho-pedagogisch consulent op het CLB. Ze is mede oprichter van OTIZ waar ze therapie, coaching en vormingen geeft. ‘Samen inspireren’ en ‘Zelfvertrouwen boosten’ zijn haar voornaamste bezigheden. Bij de BASS specialiseerde ze zich ook in het begeleiden van mensen met slaapproblemen. Als talentencoach geeft ze ook workshops op lagere scholen omtrent kerntalenten en zelfvertrouwen. 

 

Voor wie?

Voor hulpverleners, zorgleerkrachten, logopedisten, coaches en psychologen.
Er is geen voorkennis in het oplossingsgericht coachen vereist

 

Over wie?

6 tot 18+ jaar
 

Praktisch

Uurregeling van de dag:

  • 9.00 u – 10.15 u
  • Pauze
  • 10.45 u – 12.00 u
  • Pauze
  • 13.00 u – 14.15 u
  • Pauze
  • 14.45 u – 16.00 u

ZOOM
Via het platform Zoom kunt u deze online workshop volgen. U krijgt een e-mail met een link naar de online workshop op 21/04 samen met de nodige praktische informatie. Kreeg u op 21/04 voor 14.00u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Kim Van Daele via kim.van.daele@sig-net.be

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140