Hoe coach ik kinderen en jongeren met faalangst naar meer zelfvertrouwen?

Code 124

Praktisch
Type activiteit: Workshop herfst
Wanneer 03/11/2020 - 03/12/2020
Uur 09:30 tot 16:30
09:00 tot 16:00
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 280,00 - € 225,00 voor participanten
Info
Dit is een reductieprijs voor participanten. Vzw's uit de non-profit kunnen participant worden. In ruil voor een vast jaarlijks bedrag krijgen ze voordelen (o.a. reductie bij inschrijvingen). Meer info over participantschap vindt u bij OVER ONS
Doelgroep Professioneel
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 26/10/2020
Accreditering voor artsen werd aangevraagd
Aantal uren vorming 12u
Ik schrijf me in

 

 

 

Afdrukbare fiche

Trefwoorden

Faalangst / zelfvertrouwen / oplossingsgericht coachen
 

Inhoud

Tijdens deze tweedaagse workshop leer je hoe je jongeren op een oplossingsgerichte manier succesvol kan coachen van faalangst naar meer zelfvertrouwen.
 

Naast theorie en talrijke praktijkvoorbeelden van de docent, krijgen de deelnemers de kans om aan de hand van praktische oefeningen, de coachingsvaardigheden in de aanpak van faalangst in de vingers te krijgen.  Je mag veel inspiratie, een oplossingsgerichte leidraad voor een krachtgerichte faalangstaanpak, inoefening en uitwisseling verwachten.
 

Tussen de twee opleidingsdagen door kan je aan de slag met het kader en de technieken om zo de oplossingsgerichte coaching omtrent faalangst stap voor stap verder in de vingers te krijgen.
 

De docent werkt zelf voornamelijk met jongeren, studenten en volwassenen. De aanpak kan ook toegepast worden bij lagereschoolkinderen.

 

Door wie?

Heleen Gadeyne
Zelfstandig psycholoog en oplossingsgericht therapeut
 

 

Heleen werkte 9 jaar als psycho-pedagogisch consulent op het CLB. Ze is mede oprichter van OTIZ waar ze therapie, coaching en vormingen geeft. ‘Samen inspireren’ en ‘Zelfvertrouwen boosten’ zijn haar voornaamste bezigheden. Bij de BASS specialiseerde ze zich ook in het begeleiden van mensen met slaapproblemen. Als talentencoach geeft ze ook workshops op lagere scholen omtrent kerntalenten en zelfvertrouwen. 

 

Voor wie?

Voor hulpverleners, zorgleerkrachten, logopedisten, coaches en psychologen.
Er is geen voorkennis in het oplossingsgericht coachen vereist

 

Over wie?

6 tot 18+ jaar
 

Praktisch

Informatiemap, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.
 

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

Ik schrijf me in

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140