Hersenletsel TeeVee - Waarom is lotgenotencontact belangrijk?

Code 206

Praktisch
Type activiteit: Hersenletsel TeeVee
Wanneer 09/03/2021
Uur 17:00 tot 19:00
Waar Online
Prijs € 0,00
Doelgroep Breed publiek
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 08/03/2021
Aantal uren vorming 2u

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Indien u op dinsdag 9 maart na 14 u nog geen e-mail ontving met de praktische info en Zoomlink, kijk dan eerst in uw spam. Niets te zien? Neem contact op via info@sig-net.be of 053 38 28 18.

 

Hersenletsel TeeVee 

Sig en Hersenletsel Liga willen samen personen met een hersenletsel en hun omgeving nog meer informatie bezorgen via een nieuw medium: Hersenletsel TeeVee! 

Een uitzending via ZOOM rond een aspect van hersenletsel! Wat kan u verwachten: een spreker of een debat, getuigenissen, een boekbespreking, filmpjes, enz. 

U krijgt ook telkens de mogelijkheid om te reageren. 

Tijdens de eerste uitzending van Hersenletsel TeeVee willen we het thema: “belang van lotgenotencontacten” in de kijker zetten. We hebben Heidi Tanghe als spreekster uitgenodigd. Zij zal ons uitleggen waarom lotgenotencontacten van belang zijn, hoe je ze kunt vinden en wat de verschillende lotgenotencontacten inhouden. Informatiesessie, hersenletsel-cafés, vrijetijdsactiviteiten, facebookgroepen, bijeenkomsten van partners, en NAH- fotogroepen passeren de revue. Haar verhaal wordt doorspekt met getuigenissen van personen met een hersenletsel, die hebben deelgenomen aan één van de vormen van lotgenotencontact. Het geheel wordt ‘op smaak’ gebracht  met muziek van Stijn Geerinck.

Een niet te missen uitzending dus!

 

Praktisch

De uitzending loopt via ZOOM, na inschrijving krijgt u een link. U hoeft niets te installeren! Wat hebt u nodig: een laptop of tablet met internetverbinding, een emailadres en eventueel een koptelefoon. 

BELANGRIJK
Indien u op dinsdag 9 maart na 14 u nog geen e-mail ontving met de praktische info en Zoomlink, kijk dan eerst in uw spam. Niets te zien? Neem contact op via info@sig-net.be.

Er worden geen aanwezigheidscertificaten verdeeld voor deze activiteit.

 

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140