NAH-fotogroep: het draaiboek

Auteur Frank Paemeleire, Hilde Aarts en Griet Van Beneden
Prijs € 190,00
Extra 200 pagina's
ISBN 9789058731005
Categorie Hersenletsel (NAH)
BESTELLEN
Korte inhoud

De NAH-fotogroep is een project waarbij personen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in groep leren (beter) fotograferen en thematische foto-opdrachten krijgen. Vervolgens worden de foto’s gedeeld en besproken met de andere deelnemers. Het project wordt steeds afgesloten met een toonmoment (bv. een tentoonstelling of presentatie) waarbij de foto’s aan de maatschappij getoond worden.

Sig verspreidt het draaiboek voor het opzetten van een NAH-fotogroep. Het gaat om een volledig uitgewerkt pakket, waarmee u direct aan de slag kunt. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het samenstellen van een groep, praktische organisatie en planning, technische en thematische opdrachten, groepsbegeleiding en werken naar een eindproduct.

Hoewel oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met NAH is dit pakket ook bruikbaar bij andere doelgroepen, bv. bij (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Het gebruik van het pakket is ook niet beperkt tot groepen, ook in individuele begeleiding heeft het al ruimschoots dienst gedaan.

>> Ringmap ca. 200 pagina’s + 200 fotoprints, incl. cd-rom met o.a. kant en klare powerpointpresentaties, enz.

>> Extra informatie en voorbeelden uit het draaiboek

BESTELLEN
CONTACTEER ONS