Volgens WILLY (promopakket - 4 stuks)

Vier delen aan 10% korting
Auteur Johan Engels
Prijs € 54,00
Extra 4 x 36 blzn. pagina's
ISBN 9789058730909 - 0923 - 0930 - 0978
Categorie Verstandelijke beperking
BESTELLEN
Delen op sociale media
Korte inhoud

De vier delen van VOLGENS WILLY zijn verkrijgbaar als promopakket!

10 procent KORTING!
54 euro i.p.v. 60 euro

     

In Willy en Zwans (deel 1) maken we kennis met de twee hoofdpersonages. Willy woont in een home die De Regenboog heet. Hij beleeft de wereld op zijn eigen manier en maakt hierover een boek met foto’s, tekeningen en schrijfsels. Soms heeft hij het moeilijk. Hij vindt dan wijsheid en troost in de muziek en teksten van zijn grootste idool Will Tura. Maar af en toe wordt het hem allemaal te veel. En dan kan hij vertrouwen op Wannes, zijn persoonlijke begeleider. Als dank noemt Willy hem plagend en voor de grap Zwans...

In Wonen in de Groene Leefgroep (deel 2) vertelt Willy meer over zijn levenservaring in een leefgroep met negen andere bewoners: groepsregels, de rol van begeleiders, vriendschappen, respect voor elkaars privacy.

In Emma is mijn lief (deel 3) legt Willy uit waarom hij het spreekwoord ‘vlinders in de buik’ niet goed snapt, maar wel van het gevoel geniet. Vooral als Emma, een medebewoonster, in de buurt is.

In Pepe Maurice is dood (deel 4) gaat het niet zo goed met Willy. Hij heeft verdriet. Pepe Maurice, de papa van zijn papa, is gestorven. Iedereen probeert Willy te troosten. Maar hij weet niet of hij dat wel wil. Zijn hele familie is verdrietig! Hoe moet hij hen troosten? Iedereen praat over afscheid nemen, maar hoe moet dat bij iemand die je nooit meer gaat zien? Hoe zit dat trouwens met die begrafenis? Willy weet het allemaal niet goed meer en dat maakt hem boos. Zwans, zijn persoonlijke begeleider, probeert hem te helpen.

BESTELLEN
Delen op sociale media
CONTACTEER ONS