Toegang

Via de hoofdingang

Sig vzw, Pachthofstaat 1, 9308 Gijzegem (Aalst)

Belangrijk: parkeer je in de ondergrondse parking? Volg deze richtlijnen.

Onze hoofdingang ligt in de bocht van de Pachthofstraat. Zie (A) op onderstaande satellietfoto. Onze locatie is herkenbaar aan het grote oranje bord met daarop Campus Robiano (en in het klein Sig) en aan de grote naaldboom. Via de houten deur (oranje pijl) geraak je binnen. De Lijnbus vertrekt en stopt ook in die bocht (zie logo bus).

Let op! Op hetzelfde adres zijn drie organisaties gevestigd:

  • Sig vzw
  • Woonzorgcentrum Aqua Vitae
  • Kloosterorde St. Vincentius  

 

Via de binnenkoer

Maak je gebruik van de ondergrondse parking (P)? Volg de Sig-pijlen in de parking naar de trap. Dan kom je uit aan de uitgang volledig in glas (C) in de tuin van het woonzorgcentrum. Volg de Sig-pijlen en je komt uit op de binnenkoer. Daar zie je naast een opgehoogde vijver een blauwe, glazen deur. Dat is ingang 2 (B) van onze gebouwen. Het oude logo van Sig staat in het groot afgebeeld op deze deur.

Let op!

  • Gebruik je de ondergrondse parking? Ga niet via de lift naar de binnenkoer! Deze komt uit op (D). Indien je de lift gebruikt, kan je de schuifdeur niet openen aangezien deze enkel via een badge open kan. Verlaat de parking via de trap achteraan in de parking.
     
  • Maak je geen gebruik van de ondergrondse parking? De privéweg tussen het de serviveflats van WZC Aqua Vitae en de school SVI Gijzegem (F) is niet meer toegankelijk. De ijzeren poort blijft gesloten.

 

Locatie & Route

Auto / openbaar vervoer

Gijzegem is gelegen langs de gewestweg tussen Aalst en Dendermonde. De E40 Gent-Brussel ligt op 12 km afstand. Er is een vlotte verbinding met trein en bus Lijn 57 (Aalst-Dendermonde)

>> Bereikbaarheid met openbaar vervoer 

>> Bereikbaarheid wagen (Google Maps en Waze)

Parkeren

Ondergrondse parking

Je kan (voorlopig) gratis parkeren in de ondergrondse parking van woonzorgcentrum Aqua Vitae. Deze is gelegen in de Gravin de Robianostraat. Zie P1 op de kaart. Dit is de beste manier om zo dicht mogelijk te parkeren. Lees alle info hier.

 

Andere parkings in de buurt

De tweede parking kan je enkel gebruiken tijdens schoolvakanties aangezien deze van de school SVI Gijzegem is. Deze parking ligt op 300m van Sig in de Pachthofstraat 10. Zie P2 op de kaart

Twee kleinere parkings vind je in de Meirweg en de Neerhoflaan (aan de kerk), ook op enkele honderden meters van Sig dus minder handig.

 

Onthaal

Het onthaal bevindt zich in de Foyer, de plaats waar de pauzes en lunch doorgaan. Deze ruimte is het makkelijkst te bereiken via de ingang op de binnenkoer (B) van Sig en het WZC. Deze ingang is enkel te bereiken nadat je van de ondergrondse parking (C) komt.
 

Het is uiteraard nog steeds mogelijk Sig te betreden via de hoofdingang (A) (Pachthofstraat 1). Wandel dan door onze gangen tot in de Foyer. Meer info vind je in dit document vanaf puntje 5.

Wegenwerken

 
Goed nieuws! De werken aan de Ring rond Aalst zijn afgerond!

Alle info kan u vinden op http://www.ringaalst.be

 

Carpoolen

 

Denk aan de natuur (en uw portefeuille) door te carpoolen naar een vorming van Sig. Dat kan makkelijk via carpool.be. Geef aan waar en wanneer u wil vertrekken, en waar u naartoe wil (bv. Gent > Gijzegem).

CONTACTEER ONS