Interesse in een Hanen-workshop?

03/juli/2024

We willen bij Sig de komende jaren graag dié Hanen-workshops organiseren die jij wil volgen. Daarom starten we met een interesselijst waarop je als logopedist (uit Vlaanderen of Nederland) kan aangeven welke Hanen-workshop(s) je in de toekomst graag wil volgen. Zodra er voor een bepaalde workshop voldoende interesse is, plannen we die in en krijgen de mensen op de lijst als eerste de kans om zich in te schrijven. Natuurlijk is dat dan geen verplichting.

Inschrijven via Sig heeft zeker voordelen: de online Hanen-workshops worden specifiek aangepast naar een doelpubliek dat het Engels niet als moedertaal heeft. Er worden extra lesuren voorzien en er is een mogelijkheid om onderling in het Nederlands te oefenen als iedereen in de groep Nederlands spreekt. De theorie wordt wel nog steeds in het Engels gegeven, aangezien alle trainers Engelstalig zijn.

Vul dus zeker de interesselijst in via deze link, en stuur deze mail door naar andere collega-logopedisten die misschien interesse hebben in ons aanbod. Je vindt de link vanaf nu ook steeds op onze website onder de rubriek ‘In de kijker’.

Tot snel!

Het Sig-team

Delen

CONTACTEER ONS