Vormingsaanbod voorjaar 2022

02/december/2021

Ontdek hier het vormingsaanbod van het voorjaar 2022. Opnieuw een zeer gevarieerd aanbod, zowel naar inhoud als vorm! We hopen jullie uiteraard massaal te mogen verwelkomen. 
 
In het aanbod vind je online en live activiteiten. We kiezen voor live vormingen als dit voor spreker, inhoud en werkvorm een meerwaarde heeft. Vooral workshops zijn niet zo makkelijk online te organiseren. We kiezen voor online vorming als inhoud en werkvorm zich hiertoe lenen.


DOWNLOAD HIER DE FLYER

Snel wegwijs? Alle vorming is inhoudelijk ingedeeld volgens thema:

Algemeen - ADHD - Autisme (ASS) - Cognitie & gedrag
Geestelijke gezondheid - Gehoor en Zien - Hersenletsel - Leerstoornis - (Psycho)motoriek - Spraak en taal - Verstandelijke beperking


Accreditatie artsen
Sommige vormingen worden nog geaccrediteerd voor artsen. Welke dat juist zijn, wordt later gecommuniceerd via een nieuwsflash.

Accreditatie kinesitherapeuten
Op de pagina van de vorming is te zien of een aanvraag voor accreditatie ingediend en/of aanvaard werd. Let op het PQK-logo.

Belangrijk! Vormingen met de vermelding reservelijst zijn volzet. Schrijf je in als reserve via de vormingspagina op onze website. Hoe meer personen op deze lijst staan, hoe sneller we de vorming proberen te hernemen.

 

Algemeen

 

ADHD

 

Autisme (ASS)

 

Cognitie en gedrag?

 

Geestelijke gezondheid?

 

Gehoor en Zien

 

Hersenletsel

 

Interculturaliteit

 

Leerstoornis

 

(Psycho)motoriek?

 

Spraak & taal

Delen

CONTACTEER ONS