Webinar 'Doe je mee met Kadhdee?' - voorstelling bordspel (incl. publicatie)

Psycho-educatief bordspel over ADHD voor kinderen
Theme
ADHD
Type Webinar
Code 142
Date(s) 01/07/2024
Time 19:30h until 20:15h
Location Online
Price € 59,00 - € 59,00 for participants
Registration deadline 01/07/2024
Duration 1,00h

The registraton deadline for this activity has passed.

Extra info

'Doe je mee met Kadhdee?' online voorgesteld
Psycho-educatief bordspel voor kinderen over ADHD

Het bieden van psycho-educatie voor kinderen is een belangrijk onderdeel van de behandeling van ADHD. Zowel kinderen met ADHD als hun broers/zussen en klasgenoten hebben er nood aan. De Sig-intervisiewerkgroep ADHD bedacht een spelmethodiek waarin informatie over ADHD aan bod komt, gecombineerd met kleine opdrachtjes, gerichte vragen en ervaringen. Jannes Baert stond in voor speltechniek en vormgeving.

Doe je mee met Kadhdee? is een bordspel voor kinderen met ADHD (vanaf 8 jaar) dat gespeeld wordt onder deskundige begeleiding. Het bestaat uit een stevig spelbord en meer dan 100 kaartjes. Het biedt op een speelse manier psycho-educatieve informatie aan. Door competitieve elementen aan het spel toe te voegen, ontstaan concrete oefenmogelijkheden in het spel.

Dit psycho-educatief spel voor kinderen is een realisatie van de Sig-intervisiewerkgroep ADHD i.s.m. centrum ZitStil.
 

Online voorstelling

We stellen dit bordspel graag online voor. Tijdens het webinar geven Jannes Baert en de Sig-intervisiewerkgroep toelichting bij het psycho-educatief spel over ADHD. Je krijgt voorbeelden van hoe je met dit spel aan de slag kan gaan. Verder geven we graag het woord aan Greet Herssens (centrum ZitStil), die mee wil inzetten op dit belangrijke aspect van de ADHD-behandeling. Alvast heel wat om naar uit te kijken!
 

Wanneer?

maandagavond 1 juli (om 19u30) (duur: ca. 45 min)


Kosten deelname?

online voorstelling: 59 euro (incl. bordspel)
 

Extraatje - geen verzendkosten! 

Inbegrepen in de prijs van de inschrijving voor het webinar is het bordspel Doe je mee met Kadhdee? Wie dus inschrijft voor het webinar, krijgt de publicatie toegestuurd (en betaalt bovendien GEEN verzendkosten).

 
Delen via social media

The registraton deadline for this activity has passed.

CONTACTEER ONS