Standenbeurs en informatiemarkt - NAH-congres

Theme
Hersenletsel (NAH)
Type Stand
Code 169
Date(s) 11/10/2022
Time 09:30h until 17:30h
Location Van der Valk Hotel Beveren
Price € 50,00 - € 50,00 for participants
Registration deadline 11/10/2022
Professional training

The registraton deadline for this activity has passed.

Extra info

 

De Hersenletsel Liga en Sig zetten hun schouders onder het eerste NAH congres in Vlaanderen

Het congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH. Wat staat er op het menu? Naast enkele plenaire lezingen is er keuze uit een ruim aanbod parallelle lezingen over NAH-gerelateerde thema’s.

Sprekers zijn universitaire onderzoekers en experten uit het NAH-werkveld, maar ook personen met NAH en mantelzorgers komen aan het woord. Hun getuigenissen zorgen voor peper en zout.

Verder is er een sponsorbeurs, een standenbeurs voor organisaties, een informatiemarkt, een posterbeurs, heel wat mogelijkheden tot netwerking en informele ontmoeting, en een stille ruimte voor wie zich even wil terugtrekken.

 

De standenbeurs voor organisaties:

Als lid van de Hersenletsel Liga geven we je als eerste de kans om een stand te voorzien op de standenbeurs tijdens het congres. Aangezien er niet voor iedereen plaats is, zullen we het principe van ‘wie eerst zaait, eerst maait’ (of ‘first come, first served’) toepassen.

Dit zijn de tarieven voor een volledige dag:

  • 50 euro als de standhouder ook ingeschreven is voor het NAH congres.
  • 90 euro als de standhouder niet ingeschreven is voor het congres. De standhouder kan geen sessies volgen tijdens het congres. Intekenen via deze link.

    Is inbegrepen:: een tafel (120 cm x 80 cm) en catering voor de standhouder. Je kunt ook één gezamenlijke stand voorzien (verschillende organisaties aan één tafel).
     

De informatiemarkt:

Wil je alleen folders leggen op een gezamenlijke tafel? Dan hoef je niets te betalen. Geef de folders op de ochtend van het NAH-congres af in het lokaal of bezorg ze vooraf aan Sig.

 

Persbericht NAHcongres

 
Delen via social media

The registraton deadline for this activity has passed.

CONTACTEER ONS