Wanneer vraag ik hulp? Waar ligt de grens?

Code 256

Praktisch
Type activiteit: Voordracht
Wanneer 27/04/2017
Uur 14:00 tot 17:00
Waar LDC Speltincx Gentbrugge
Prijs € 3,00
Doelgroep Breed publiek
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 27/04/2017
Aantal uren vorming 3u

Deze vorming werd geannuleerd

Inhoud

We hebben allemaal onze trots en niemand geeft graag toe aan ‘ouderdomskwaaltjes’. We blijven immers jong van hart! Spijtig genoeg wordt iedereen vroeg of laat toch geconfronteerd met ‘slijtage’ of symptomen die je er niet zomaar bij kan nemen. Medische problemen, pijn, verwardheid, vergeetachtigheid, verminderde mobiliteit… het zijn er maar een paar. Hoe kan je een juist evenwicht vinden tussen zelfstandig blijven vanuit de kracht die je in je hebt en toch hulp durven vragen en aanvaarden waar het nodig is?

Tijdens deze lezing gaan we op zoek naar jouw persoonlijke evenwicht tussen zelfstandigheid en aanvaarde afhankelijkheid.  Je krijgt informatie en een nieuwe blik op dit thema.  Er wordt van jou ook actieve inbreng verwacht.  Je wordt begeleid om zelf op zoek te gaan naar vragen en antwoorden die rond dit thema in jou leven.

 

Begeleiding

Martine Andries, vormingsmedewerker

 

Doelgroep

Deze activiteit richt zich tot (jong)senioren.

 

Deze activiteit wordt aangeboden door Sig in samenwerking met

 

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

Deze vorming werd geannuleerd

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 -