Basiscursus bewegingspedagogiek volgens Veronica Sherborne (Level I/II)

Thema
(Psycho)motoriek
Code 163
Wanneer 08/11/2021
15/11/2021
26/04/2022
Uur 09:30u tot 16:30u
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 439,00 - € 351,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 02/11/2021
Aantal uren vorming 18,00u
Professionele vorming
INSCHRIJVEN PRINT
Extra info

Trefwoorden

Bewegingspedagogiek / Sherborne / (psycho)motoriek
 

Inhoud

Deze workshop richt zich tot alle therapeuten en zorgverstrekkers die op zoek zijn naar een creatieve en plezierige methode om tot communicatie te komen met anderen, al dan niet zorgbehoevend. De workshop is ook bedoeld voor personen die al meewerken in Sherborne-sessies en graag meer achtergrond willen. De methode van Veronica Sherborne die het ontwikkelingsproces ondersteunt en stimuleert, helpt het individu in de groei naar vrijheid en zelfstandigheid, rekening houdend met de eigen talenten en mogelijkheden.

Tijdens deze driedaagse workshop wordt de theoretische achtergrond van de methode analytisch benaderd en aan de hand van praktijkervaringen geïllustreerd. De deelnemers ontvangen een getuigschrift van de gevolgde vorming en zijn na de workshop in staat om zelf met de methode aan de slag te gaan of er met meer diepte mee verder te werken.

Na de tweedaagse in november wordt er een terugkomdag voorzien op 26 april 2022 die eveneens plaatsvindt in Gijzegem. Het probleemoplossend denken en de begeleidingsstijl worden verder uitgediept via feedback op het eigen beeldmateriaal van de deelnemers.

Na afloop ontvangen de deelnemers een geregistreerd certificaat dat hen in staat stelt om - indien gewenst - nationaal en internationaal verder cursus te volgen.

Praktisch: We verwachten een actieve participatie van de deelnemers. Bewegingservaringen zijn daarbij fundamenteel. Zorg daarom aub voor sportieve kledij!
 

Door wie?

Karla Trimpeneers

Zelfstandige praktijk Kat'ri

Internationaal gekwalificeerd Sherborne-cursusbegeleider

'Hey Baby' ambassadeur

 

Voor wie?

Alle geïnteresseerden die op zoek zijn naar een manier om via beweging te werken aan zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, socialisatie en communicatie.
 

Over wie?

Alle leeftijden
 

Praktisch

Documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.

Minimum 13, maximum 20 deelnemers

Delen

INSCHRIJVEN
CONTACTEER ONS