Basiscursus bewegingspedagogiek volgens Veronica Sherborne (Level I/II)

Code 134
Thema
(Psycho)motoriek
Code 134
Wanneer 03/11/2020
04/11/2020
15/04/2021
Uur 09:30u tot 16:30u
Waar VIVES Brugge
Prijs € 429,00 - € 342,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 26/10/2020
Aantal uren vorming 18,00u
Professionele vorming

Deze vorming is geannuleerd.

PRINT
Extra info

Afdrukbare fiche

Trefwoorden

Bewegingspedagogiek / Sherborne / (psycho)motoriek
 

Inhoud

Deze workshop richt zich tot alle therapeuten en zorgverstrekkers die op zoek zijn naar een creatieve en plezierige methode om tot communicatie te komen met anderen, al dan niet zorgbehoevend. De workshop is ook bedoeld voor personen die al meewerken in Sherborne-sessies en graag meer achtergrond willen. De methode van Veronica Sherborne die het ontwikkelingsproces ondersteunt en stimuleert, helpt het individu in zijn groei naar vrijheid en zelfstandigheid, rekening houdend met de eigen talenten en mogelijkheden.

Tijdens deze driedaagse workshop wordt de theoretische achtergrond van de methode analytisch benaderd en aan de hand van praktijkervaringen geïllustreerd. De deelnemers ontvangen een getuigschrift van de gevolgde vorming en zijn na de workshop in staat om zelf met de methode aan de slag te gaan of er met meer diepte mee verder te werken.

Na de tweedaagse is een terugkomdag voorzien op 15 april 2021 op dezelfde locatie, namelijk de campus van hogeschool VIVES te Brugge. Het probleemoplossend denken en de begeleidingsstijl worden verder uitgediept via feedback op het eigen beeldmateriaal van de deelnemers.

Na afloop ontvangen de deelnemers een geregistreerd certificaat dat hen in staat stelt om - indien gewenst - nationaal en internationaal verder cursus te volgen.

Praktisch: We verwachten een actieve participatie van de deelnemers. Bewegingservaringen zijn daarbij fundamenteel. Zorg voor sportieve kledij!
 

Door wie?

Véronique Goethals
Buitengewoon onderwijs type 2, De Kindervriend Rollegem
Kinesitherapeut

Internationaal gekwalificeerd Sherborne-cursusbegeleider.
 

Voor wie?

Alle geïnteresseerden die op zoek zijn naar een manier om via beweging te werken aan zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, socialisatie en communicatie.
 

Over wie?

Alle leeftijden.
 

Praktisch

Informatiemap, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.

Delen

Deze vorming is geannuleerd.

CONTACTEER ONS