Gratis boekvoorstelling 'Altijd onderweg'

Online lancering boek M. Claes en dr. Liessens (met Ronny Mosuse)
Thema
Hersenletsel (NAH)
Code 143
Wanneer 22/06/2021
Uur 19:30u tot 20:15u
Waar Online
Prijs € 0,00
Uiterste inschrijvingsdatum 22/06/2021
Aantal uren vorming 1,00u

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken

PRINT
Extra info

Sig en de Hersenletsel Liga presenteren niet zonder de nodige trots de gratis online boekvoorstelling van ALTIJD ONDERWEG: VERDER LEVEN MET EEN HERSENLETSEL.

Mieke, een jonge vrouw, krijgt bij een auto-ongeval een klap op het hoofd. Die ene klap slaat een onmiskenbare breuk in haar prille leven. Van de ene dag op de andere moet zij (samen met haar familie) verder met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Een lange, onbekende weg, met veel onverwachte tegenliggers. Gedurende dertien jaar incasseert Mieke tegenslagen en worstelt ze met de (onzichtbare) gevolgen van het hersenletsel. Gelukkig krijgt ze onderweg veel hulp. Ze leert met vallen en opstaan uit de vele ervaringen en wordt stukje bij beetje een nieuwe versie van zichzelf. Nog altijd gaat ze verder. En misschien is ze verder gekomen dan ze dertien jaar geleden ooit gedacht had.

Miekes herstelverhaal leest als een trein. Nu en dan houdt ze halt voor een gedicht of schuift ze een lade met herinneringen open. Bovendien kijkt één van haar hulpverleners, de dokter, over haar schouder mee. Hij kadert dit verhaal op een heldere manier in de ruimere problematiek van NAH, een nog altijd onderbelichte aandoening in de
maatschappij. We hopen dat dit boek mee kan sensibiliseren.

Tijdens deze lancering (via Zoom) laten we de auteurs Mieke Claes en dr. Dirk Liessens aan het woord. We mogen ook Ronny Mosuse verwelkomen. Ook Miet Vandeberg (vzw Stijn) en Philippe Stas (voorzitter Hersenletsel Liga) dragen bij tot de feestelijke online voorstelling. 

Je komt toch ook?

Deelname is gratis!

Wil je er ook graag bij zijn op dinsdag 22 juni (van 19.30u tot max. 20.15u), schrijf je dan in.

We bezorgen je de Zoomlink, zodat je alles vlot kan volgen.

Boek bestellen?

Het boek is momenteel in druk. 240 bladzijden leesplezier voor 25 euro (excl. verzending) 

Meer info en bestellen via onze webshop is al mogelijk!

 

 

 

ZOOM
Via het platform Zoom kan je deze online lancering volgen. Je krijgt een e-mail met een link naar de online boekvoorstelling in de voormiddag van 22/6 en wat praktische informatie. Kreeg je op 22/6 voor 14.00 u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Geert Andries via geert.andries@sig-net.be 

Delen

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken

CONTACTEER ONS