Online NAH-Café: NAH na corona?

Code 298
Thema
Hersenletsel (NAH)
Code 298
Wanneer 13/10/2020
Uur 14:00u tot 15:30u
Waar Online
Prijs € 0,00
Uiterste inschrijvingsdatum 13/10/2020
Aantal uren vorming 1,50u
Vorming voor Breed Publiek

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken

PRINT
Extra info

Welkom in het Online NAH-café

U wilt het NAH-café toch niet missen? Dat hoeft ook niet. U volgt deze dit maal gewoon van bij u thuis (of op het werk), achter de computer, laptop of tablet. Geen verplaatsingen of files dus, geen tijdverlies.

Elke online NAH-café heeft een thema. De begeleider zal dit thema inleiden en daarna is het aan jullie! We gaan online in gesprek met elkaar. De begeleider zal dit gesprek in goede banen leiden. Zorg alvast voor een drankje en een sneukeltje, dat maakt het geheel compleet!

Benodigdheden: internetverbinding en camera!

Thema

Corona gooide ons leven dooreen, dat is een feit, ook voor personen met NAH en hun omgeving. Therapie viel weg, contacten werden digitaal, “blijf in ons kot” werd de norm. Maar hoe heb je dit overleefd en beleefd. Zijn er zaken die je eruit leerde, Wat was positief door corona? Hoe ga je het nu verder aanpakken? We houden hierover een open gesprek met elkaar. We gaan voor het hele concept: leven met NAH voor, tijdens en na corona!
 

Begeleiding

Wouter Lambrecht
Klinisch neuropsycholoog

De activiteit kan niet gevolgd worden door studenten of professionelen.

Via het platform Zoom kunt u deze online studiedag volgen. U krijgt een e-mail met een link naar de online studiedag op 12/10. Kreeg u op 12/10 na 12.00 u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Kim Van Daele via  kim.van.daele@sig-net.be

 

Delen

De uiterste inschrijfdatum voor deze activiteit is verstreken

CONTACTEER ONS