Publicatie 'Taalmaatjes' (lanceringsmoment namiddag) (deelname incl. pakket t.w.v. 120 euro)

Ouderbegeleiding bij kleuters met spraak- en taalproblemen - code 089

Praktisch
Type activiteit: Lanceringsmoment
Wanneer 14/02/2019
Uur 14:00 tot 16:00
Waar Sig Gijzegem
Prijs € 160,00 - € 145,00 voor participanten
Info
Dit is een reductieprijs voor participanten. Vzw's uit de non-profit kunnen participant worden. In ruil voor een vast jaarlijks bedrag (608 euro in 2017) krijgen ze voordelen (o.a. reductie bij inschrijvingen). Meer info over participantschap vindt u bij OVER ONS
Doelgroep Professioneel
Info
Sig organiseert zowel vorming voor breed publiek (mensen met een beperking, partners, ouders, grootouders, enz.) als voor professionele hulpverleners. Het inhoudelijk niveau van de vorming is aangepast aan de doelgroep.
Uiterste inschrijvingsdatum 13/02/2019
Aantal uren vorming 2u

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Haal meer rendement uit je therapie, schakel ook de ouders in!

Taalmaatjes is een ouderbegeleidingsprogramma voor logopedisten. De logopedist gaat samen met ouders op een laagdrempelige manier aan de slag om de communicatie en taal van het kind te stimuleren. Dit kan zowel individueel als in groep. De oudercursus biedt de logopedist handvaten om ouders van kleuters met spraak- en taalproblemen te begeleiden.

Taalmaatjes nodigt ouders uit om als ‘maatje’ in alledaagse thuissituaties een rijker en bewuster taalaanbod te bieden. Het programma geeft ouders tips en adviezen om de taal op maat van hun kleuter en zo optimaal mogelijk uit te breiden. > Meer info over het pakket en de samenstelling ervan

Lanceringsmoment

Taalmaatjes wordt in primeur voorgesteld door de auteurs Ingrid Herreman en Wanda Heylen op donderdag 14 februari in Sig Gijzegem. U hebt keuze uit twee sessies, één in de voormiddag en één in de namiddag. Dit is de inschrijfpagina voor de namiddagsessie.

De auteurs lichten kort het gebruik van Taalmaatjes toe, zodat u meteen aan de slag kunt. Aansluitend is er tijd voor netwerking bij een glaasje en een hapje. Ondertussen krijgen alle deelnemers een pakket overhandigd.

Voor alle duidelijkheid: wie dus naar de lancering komt, krijgt het pakket meteen mee naar huis. Het is in de prijs inbegrepen, en wel met een fikse korting. Met andere woorden: wie van plan was om het pakket aan te kopen, komt beter naar de lancering, want u krijgt er nog tekst en uitleg bij!

Na de lancering is het pakket ook los verkrijgbaar in de webshop van Sig (aan 120 euro). Het is dus ten allen tijde te koop zonder bijhorende vorming.

Wie liever nog meer tips en tricks krijgt over het gebruik van Taalmaatjes kan terecht op 11 april voor de studiedag. Let wel, tijdens die studiedag is het pakket NIET in de prijs inbegrepen.

participanten: 145 euro
niet-participanten: 160 euro

(incl. per deelnemer 1 ex. van Taalmaatjes, ter waarde van 120 euro)

Het aantal plaatsen voor de namiddag is beperkt tot 125. Wees er snel bij!

Let op: Aangezien dit om een lanceringsmoment van een publicatie gaat, komt deze activiteit niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. De factuur die u voor deze lancering krijgt, vermeldt wel expliciet de publicatie met een waarde van 120 euro.

Deel deze cursus op Facebook, Twitter of Google+:

De uiterste inschrijfdatum voor deze vorming is reeds verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140