Signaal jaarabonnement

Significant voor de professionele hulpverlener

Praktisch
Auteur(s) 4 nummers per jaargang Signaal jaarabonnement
Prijs € 35,00
Extra 2020 - tijdschrift - 4 x 65 pagina's
ISBN 07786026
Categorie Algemeen
Bestellen

Korte inhoud

Signaal publiceert artikels die relevant zijn voor de praktijk van de revalidatie van personen met een beperking waarbij inclusie en integratie centraal staan. Dat omvat de diagnose en behandeling van stoornissen in de visuele, auditieve en motorische ontwikkeling, in de spraak-, taal- en leerprocessen en de daarmee samenhangende belevingsaspecten. De redactie wil de lezers informeren over actuele ontwikkelingen op dat terrein.

Elk nummer zit boordevol informatie: artikels uit de klinische praktijk, onderzoeksartikels, literatuurstudies, interviews, verslagen van congressen, een forumrubriek, recensies, een vormingsagenda, enz.

Werkt u als professionele hulpverlener in de ambulante revalidatie, de leerlingenbegeleiding, het buitengewoon onderwijs, de gehandicaptensector? Of bent u als zelfstandige aan de slag?
Dan weet u nooit genoeg!

Lees Signaal om bij te blijven! Abonneer nu!

Een jaarabonnement op jaargang 29 (2020) kost 35 euro. U ontvangt hiervoor vier nummers (half maart, juni, september en december). Jaargangen lopen van 1 januari tot 31 december. Abonnementen worden automatisch verlengd als ze niet schriftelijk worden opgezegd vóór de nieuwe jaargang.

Bestellen

 

Sig vzw - Pachthofstraat 1 - 9308 Gijzegem
tel. 053 38 28 18 - fax 053 38 28 19 - - Erkenningsnr. KMO 02140